Top

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.14.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Jul på herregården Thomasminde er noget helt særligt.
-stemningen, det lille tårnur der slår sine sprøde timeslag og ikke mindst den ro man får indeni. AHHHHHH, man kommer i julestemning og i feel good stemning, såsnart man kommer ind ad indkørslen. Sådan siger mange af vores kunder og faktisk giver jeg dem helt ret. Jeg har det på samme måde, selvom jeg er her næsten hver dag.

Vi har i disse dage sørget for julemusik, gaveideer, små overraskelser og fine indpakninger, så alt er klart, til det bliver den 24.december, juleaften.

Uanset om du vælger den meget praktiske gave, eller den helt vanvittige gave, så er jeg sikker på at du med dit gavevalg, rammer noget hos den der får gaven, og i virkeligheden er det jo det aller vigtigste.

Vi har udvidede åbningstider op til jul og også mellem jul og nytår – se dem nederst på websiden!

Glædelig 2. søndag i advent
Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password