Top

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.14.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Det spirrer og gror!
Op ad jorden pibler det frem med Erantis og Vintergæk. Lyset er vendt tilbage, så det allerede nu er mærkbart. Det er så dejligt og livsbekræftende.
Masser af nyheder er i butikken, smukke hurricanes i glas, nye krukker og pots og flere er på vej. Skønne møbler er der også kommet fra Norr11. Piedestaler og sofaborde fra Wabi Sabi.

Nyheder for krop og sjæl i form af lækre dufte. Lidt nyt sæbe, duftlys samt bluser og cardigan i skønt og blødt cashmere fra Gorridsen Design- lige til at tage på.
Det er lige netop det vi har brug for, så vi kommer igennem den sidste vintermåned.

Forkæl dig selv og dine nærmeste – overrask dem med smukke blomster i vaser eller en dejlig håndsæbe på badet, så bliver den sidste vintermåned nemmere.
Prøv selv!

På gensyn
Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password