Top

Boucle Pude – Sand

kr. 299,00kr. 499,00

En luksuriøs og blød boucle pude. Med denne pude kan du skabe en hyggelig hotelstemning i soveværelset, ved at sammensætte med de forskellige pudestørrelser. Du kan også skabe et hyggeligt loungeområde i stuen ved at style sofaen med boucle puder.

Alle puder leveres med dansk-produceret Øko-Tex certificeret pudefyld.

- +
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Boucle pude til sofa – When luxurious quality matters 

Vi elsker denne pyntepude. Og vi har et stort og bredt udvalg af luksuriøse pyntepuder til en æstetisk og elegant styling i dit hjem. Denne boucle pude kollektion består af luksuriøse og dekorative puder i flot stof, lækker kvalitet og 2 smukke farver. Vi har nøje udvalgt netop disse da vi synes de passer ind i stort set alle indretninger. Du kan se den anden farve her. 

Elegant og klassisk

Med det elegante og klassiske – og samtidig moderne – udseende, er puderne et dekorativ design element til hjemmet. Tilføj derfor et ekstra element til dit hjem med denne smukke pyntepude, og sammensæt den gerne med andre puder i andre former og stoffer. Det er en luksuriøs og blød tilføjelse til hjemmet. Og lige netop disse puder er indbegrebet af hjemlig hygge, hvor den naturlige farveskala sikrer en klassisk men samtidig moderne tilføjelse. Puden kommer i 3 størrelser og med de 2 smukke farer, sikrer den et bredt udvalg af styling og anvendelsesmuligheder. Brug smukke matchende farver eller andre flotte kontraster, og skab derved en hyggelig hotelstemning i soveværelset, når du dekorere med de forskellige pude størrelser. Det er f.eks smukt med den helt store pude op af et sengegærde, og de 2 mindre puder foran. Eller skab et hyggeligt loungeområde i stuen ved at style sofaen med en boucle pynte pude eller to. Alle puder leveres med dansk-produceret Øko-Tex certificeret pudefyld, og er derfor af rigtig god kvalitet.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password