Top

MALIN+GOETZ – CANNABIS CANDLE 9 OZ / 260 G

kr. 232,00

Malin+Goetz – Cannabis Candle indeholder en miljøvenlig naturlig blanding af bivoks, vegetabilsk olie og soja voks. Denne blanding giver en renere og bedre forbrænding.

Beskrivelse:

Malin+Goetz – Cannabis Candle er det bedst sælgende duftlys i sortimentet. Ekstraordinært unik og med mange facetter, er cannabis lys så forførende og overbevisende, som navnet antyder. Malin+Goetz – Cannabis Candle er udtænkt som en moderne og dynamisk fortolkning af chypre duftkonceptet, der giver en cannabis perfekt kontrast af frisk citron med træ-oakmoss, forstærket med sød patchouli. Resultatet af Malin+Goetz – Cannabis Candle er en blanding af noter for et afslappende og generelt elskovsmiddel; Cannabis stearinlys er vanedannende og sexet. Når Malin+Goetz – Cannabis lyset tændes starter duften med top noter af frisk citron og appelsin, mellem noter af figen og peber, med en sofistikeret base af oakmoss, sandlewood og rav-patchouli.

Udvalgte ingredienser:

Top noter af frisk citron og appelsin, mellem noter af figen og peber, med en sofistikeret base af oakmoss, sandlewood og rav-patchouli.

Brugsanvisning:

Det unikke Malin+Goetz – Cannabis Candle kan brænde alene eller sammen med det friske Neroli Candle for at skabe en unik blanding og en perfekt sensuel oplevelse.

Hvert lys har cirka 60 timers brændetid. Brænd ikke mere end 2 eller 3 timer ad gangen. Hold fri af brændbare materialer.

Størrelse: 260 gram

- +

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password