Top

MALIN+GOETZ – SPF 30 SUNSCREEN – HIGH PROTECTION

kr. 310,00

Den rene mineralsolcreme med SPF 30 trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade rester og giver øjeblikkelig vandfast beskyttelse og fugt. Vores bredspektrede formel hjælper med at beskytte huden mod skadelige UVA- og UVB-stråler samt miljømæssige påvirkninger med ingredienser, der hjælper med at lysne og nære huden.

Sådan fungerer den:
Takket være innovativ, koldbehandlet MicroSperse®-teknologi er formlen nem at påføre og trænger hurtigt ind i huden. Den irriterer ikke, er vandfast og giver dig et bredspektret forsvar. Vores gelécreme-formel er behagelig og let og danner et beskyttende skjold, som ikke fedter og fungerer godt under makeup.

Derfor har du brug for den:
Det er vigtigt at holde huden beskyttet for at undgå tegn på for tidlig ældning. Vores rene og effektive formel fungerer godt på alle køn, hudtoner og -typer. Den er fremstillet af rene ingredienser og er, som alle vores formler, multifunktionel med ingredienser, der hjælper med at lysne og fugte din hud, samtidig med at den beskyttes mod effekterne af at bo i byen. For at gøre det nemt for dig kan du bruge den i stedet for din fugtighedscreme om sommeren.

+ niacinamid (vitamin B3) hjælper med at lysne og beskytte mod miljømæssige påvirkninger.
+ vitamin E og antioxidanter
beskytter mod miljømæssige påvirkninger og holder huden blød og fugtet.
+ zinkoxid uden nanopartikler
beskytter mod UV-stråler uden at ødelægge huden

Påfør i rigelige mængder på ren og tør hud. Påfør igen efter 40 minutter, hvor du har svømmet eller svedt, og mindst hver 2. time.

Indhold: 50 ml
- +
Kategori:

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password