Top

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Snart oplever vi endnu engang sæsonernes skifte, som vi går fra solskinsrige sensommerdage mod efterårets omfavnelse. Vi glæder os til at samles om varme retter, med årets sidste høst af frugt og svampe, som varmer både mave og sjæl. Gå lange ture i skoven, der får orange toner, som dagene går. Duften af skovbund og varmen fra en lavt hængende eftermiddagssol mod kolde kinder. De korte dage, hvor hver en solskinstime værdsættes, inden mørket melder sig.

Vi har netop nu butikken fyldt med efterårsnyheder, der gør årstiden varm og indbydende. Vi udsmykker have og hoveddøre med krukker og lanterner, der skaber varme i mørket, når dagen går på hæld. Ved entréer indbyder lyset til samvær inden døre, som vi nu igen kan nyde blandt venner og familie. Vi bringer varmen og hyggen ind i stuen med aromatiske duftlys og alabaststager, der giver et afdæmpet, blødt lys og skaber en behagelig atmosfære. Slap af og nyd det hjemlige nærvær i vores udvalg af homewear og lun strik.

Kom forbi butikken og se de fine nyheder med en varmende kop kaffe eller the i hånden. Har du brug for vejledning til at udvælge sæsonens hjemlige udsmykning, hjælper vi hellere end gerne.  Og ønsker du at blive opdateret efteråret igennem med unikavarer og nyt interiør, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende tipper om nye smukke fund.

 

Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password