Top

Her kan du læse om betingelser for handel på Lamaison.dk 

GENERELLE OPLYSNINGER

La Maison
Ths. Thaarupsparken 1, 8230 Åbyhøj
Cvr 44287552
Tlf.: + 45 40 26 23 72
E-mail: info@lamaison.dk

KØB AF VARER

Ved køb af varer på Lamaison.dk skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Bemærk, at et køb foretaget på Lamaison.dk ikke er bindende før vi har godkendt dit køb. Du vil modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Ordren er først accepteret når den er godkendt og varen er registreret på vort lager, herefter vil du modtage en ordrebekræftelse.

Har du spørgsmål så kontakt da venligst Kundeservice på telefon +45 40 26 23 72 alle hverdage mellem kl. 10 – 17, eller skriv til info@lamaison.dk.

FRAGT

Køb under 500 DKK tillægges et fragtgebyr, hvis det kan sendes med postnord eller GLS.
Ved køb for over 500 DKK leveres der fragtfrit i Danmark – dog ikke møbler. (ikke til Grønland og Færøerne)
Ved køb leveres til din adresse eller valgte udleveringssted, og hvis du ikke er hjemme vil du modtage sms besked om, hvor din pakke kan afhentes.

Levering til Grønland og Færøerne koster 800 DKK  – dog ikke møbler.

Møbler leveres med Fragtmand, til kantsten og du vil modtage særskilt mail med fragt pris.

FRAGT TIL UDLANDET

Lamaison.dk sender ud til næsten hele verden. Fragtomkostninger til udlandet vil blive oplyst inden din ordre bliver ekspederet.

Fragtomkostninger til udlandet er som følger:

Vi sender varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til den valgte udbyder med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.
Lamaison.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Møbler og spejle sendes med fragtmand og betaling herfor oplyses inden afsendelse. Der leveres ved kantsten.

Hos La Maison går vi op i bæredygtighed, derfor genbruger vi hvor vi kan og pakker sendt fra Lamaison.dk sendes i genbrugskasser.

VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE

Bestiller du inden kl.12, afsender vi din pakke samme dag. I tilfælde af udsolgte varer kontakter vi dig telefonisk eller på mail.  Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3-5 dage.

Ved bestilling af møbler vil du blive kontaktet, for at få den estimerede leveringstid oplyst.

LEVERINGSTID

Ved bestilling inden kl. 12 sender vi ud samme dag. Normal leveringstid indenfor Danmark er 1-3 hverdage. Levering med fragtmand afhænger af hvornår fragtmanden kører på ruten. Levering med fragtmand er altid til ”levering til kantsten”

HVOR BLIVER MIN PAKKE AF?

Hvis din pakke udebliver eller du bliver utålmodig, så kontakt os på kundeservice +45 40 26 23 72 eller info@lamaison.dk. Husk at finde dit ordrenummer frem. Du kan også spore din pakke via det tilsendte trackingnummer du modtager fra GLS når ordren er afsendt.

RETURRET

Hos Lamaison.dk har du 14 dages fuld returret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som sendes enkeltvis.

c) får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en var, der består af flere partier eller dele.

d) møbler som er bestilt hjem til dig, kan ikke afbestilles.

Du skal give os besked om, du ønsker at fortryde dit køb med det samme.  Meddelelsen skal gives på mail til info@lamaison.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 3 dage til at sende varen retur til os.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen. Hvis dette skulle ske, fratrækker vi gebyret fra for din returforsendelse fra dit købsbeløb.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 3 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Varer bragt med Fragtmand skal returneres med Fragtmand.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til;

La Maison
Ths. Thaarupsparken 1, 8230 Åbyhøj

 

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og at de skal sendes med omdeling.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper, som antages at blive forringet eller forældet hurtigt, er undtaget fortrydelsesretten; Duftlys, Lys, samt sæsonvarer.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
I nogle tilfælde ved betaling med debitkort, kan der gå op til 30 dage fra vi tilbagebetaler købsbeløbet til beløbet er frigivet på din konto.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

GAVERETURNERING

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på Lamaison.dk og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte kundeservice på tlf +45 40 26 23 72 eller info@lamaison.dk. Tilbagesending foregår som beskrevet under returret. Penge gives ikke retur.

REKLAMATIONER

Når du handler på Lamaison.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til vores webshop;

La Maison
Ths. Thaarupsparken 1, 8230 Åbyhøj

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i original eller forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

GAVEKORT

Hos Lamaison.dk er det muligt at købe gavekort til online brug. Gavekortet kan indløses indenfor 3 år efter udstedelsesdatoen. Det er muligt at bruge noget af gavekortet og gemme resten til senere brug. Bruger du kun noget af gavekortet, vil du få tilsendt et tilgodehavende på mail.

BETALING

Hos Lamaison.dk kan du betale med betalingskort Dankort, Mastercard, VISA, Visa Electron og JCB.
Betaling kan foretages ved Bank overførsel til Sparekassen Kronjylland,.Reg Nr. 6181, konto 0010039762
HUSK at skrive ordrenummeret på overførslen.

Ved bankoverførsel fra udlandet er det til dette IBAN nummer DK9361800010039762
HUSK at skrive ordrenummeret på overførslen.

BETALINGSMIDLER

Beløbet bliver først fratrukket din konto når ordren er accepteret og bestilles ved vores leverandør.
Alle priser hos Lamaison.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

PERSONDATA OG SIKKERHED

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger;

Navn
Adresse
Telefonnummer
Emailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ingen personlige oplysninger der registreres hos www.lamaison.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos La Maison, hvor de opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos La Maison, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til La Maison via email info@lamaison.dk

COOKIES

Hos Lamaison.dk bruger vi cookies for at optimere websitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt. En cookie er en lille fil, som websitet lagrer på din computer. Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende på websitet. Filens opgave er at give websitet besked, når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer.

NYHEDSBREVE

Hos Lamaison.dk kan du få din emailadresse optaget på en mailingliste, i højre nederste hjørne af webshoppen – således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan altid finde et afmeldingslink nederst i nyhedsbrevet.

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@lamaison.dk eller telefon 40 26 23 72 mellem klokken 10 – 15 alle hverdage. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til konkurrence og forbrugernævnet på mail kfst@kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

//Opdateret September 2023

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password