Top

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.15″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_row _builder_version=”4.15″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.15″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||” theme_builder_area=”post_content”][et_pb_text _builder_version=”4.15.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” theme_builder_area=”post_content” sticky_enabled=”0″]

Hvor meget pynter du op til påske?
Hos mig er det i forhold til jul meget lidt. Jeg laver altid “fuglereder” fyldt med æg af forskellig slags og lidt forårs blomster, særligt anemoner og de små Vibeæg, hvide Narcisser etc.

I mit barndomshjem, var der altid pyntet med et stort “påsketræ” . Det bestod af nyudsprungne birkegrene samt en masse pustede æg på snor, som vi børn havde malet.
På bordet stod der også altid en stor buket gule påskeliljer. Der var sået karse i små æsker, og påskemorgen fik man blødkogt æg, som var malet af os børn inden de blev serveret.

Gad vide hvor mange der gør det i dag?

I de kommende uger inden påske er der naturligvis påskepynt i vores showroom. De æg vi har i år er i kobber, og i decopage med vidt forskelligt udtryk, så kig endelig ind.

På dejligt gensyn
Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password