Top

Alabast lysestage, Cylinder 20 cm

kr. 795,00

Smuk håndlavet cylinderformet alabast lysestage, til fyrfadslys eller LED lys på batteri.
Stagerne er håndhugget fra bjergene i Egypten. Stagen gør sig godt i sammenspil med flere, men kan også stå alene og udgør en unik del af indretningen. Når det bliver mørkt giver den en helt unik stemning. En alabast stage spreder det smukkeste lys.
Stagen bliver transparent, når den bliver lyst op og i mørke, vil den blot ligne en lysende søjle.

Tåler ikke vand, men kan tørres af med en hårdt opvredet klud.
Stagen må derfor heller ikke placeres udenfor.

MÅL: H20 Ø12

- +

Beskrivelse

Fineste håndlavet Alabaster, der bringer en helt unik stemning ind i hjemmet og spreder det smukkeste skær. Stagerne er håndhukket fra bjergene i Egypten og lavet efter ældgamle traditoner, vi har været med på sidelinjen og set hvor stagerne bliver lavet, hvilket er helt unikt. En alabast lysestage gør dig godt både som enkeltstående eller i sammenspil med flere. En alabast stage kan f.eks stå smukt ude på badeværelset alene og skabe hygge. Og man kan også skabe et helt andet andet udtryk ved at have en masse stager samlet på et sofabord. Eller på en konsol i entréen. Alabast stagerne fra La Maison fås i flere størrelser og former. Denne er størrelse large og måler 20 cm i højden. Husk at rengøre produkterne med omhu, da de ikke tåler ikke vand. Det er derfor en god ide, at vride en hård klud og bruge den nænsomt.

Hos La Maison er vi blevet inspireret af, hvordan kunst og håndværk fra en anden kultur kan sammensættes med vores nordiske stil. Arbejdet med alabast sten stammer fra Egyptens faroniske æra. Alabasternes bjerge ligger i Luxor-området og der de fleste af værkstederne. Alt arbejdet er gjort ved hånden og processen går gennem mange trin, for at opnå sin endelig form og finish.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password