Top

Alabast lysestage, Cylinder 15

kr. 500,00

Smuk cylinderformet alabast lanterne, til fyrfadslys eller til LED lys på batteri.
Stagen bliver transparent, når den bliver lyst op og i mørke, vil den blot ligne en lysende søjle.
Kan stå allesteder.

MÅL: H15 Ø10

Tåler ikke vand, men kan tørres af med en hårdt opvredet klud.

- +

Beskrivelse

Fineste håndlavet Alabaster, der bringer en helt unik stemning ind i hjemmet og spreder det smukkeste skær. Stagerne er håndhugget fra bjergene i Egypten og lavet efter ældgamle traditoner, vi har været med på sidelinjen og set hvor stagerne bliver lavet, hvilket er helt unikt. Alabast lysestager gør dig godt både som enkeltstående eller i sammenspil med flere. En alabast stage kan f.eks stå smukt ude på badeværelset alene og skabe hygge. Og man kan også skabe et helt andet andet udtryk ved at have en masse stager samlet på et sofabord. Eller på en konsol i entréen. Alabast stagerne fra La Maison fås i flere størrelser og former. Denne er størrelse large og måler 15 cm i højden. Husk at rengøre produkterne med omhu, da de ikke tåler ikke vand. Det er derfor en god ide, at vride en hård klud og bruge den nænsomt når du rengøre din alabast stage.

Hos La Maison er vi blevet inspireret af, hvordan kunst og håndværk fra en anden kultur kan sammensættes med vores nordiske stil. Arbejdet med alabaster sten stammer fra Egyptens faroniske æra. Alabasternes bjerge ligger i Luxor-området og der de fleste af værkstederne. Alt arbejdet er gjort ved hånden og processen går gennem mange trin, for at opnå sin endelig form og finish.

Alle stager er unikke, og der kan forekomme forskel i farve og nuancer fra en alabast til en anden. Det er det der gør alabast lysestager så unikke når de står samlet dog.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.