Top

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.11.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Traditioner er der mange af og vi har også en del traditioner, som vi værner om. Vi glæder os til dem alle og glæder os til at dele dem med jer.

Vores Juleunivers er klar den 11. november kl 11.00 og jeg glæder mig meget til at vise jer en herregaard med juletræer, lys og masser af hygge. Traditionen tro, er der pyntet op med masser af natur, gran, mos, grene, blomster og masser af lys. Der er bundet kranse, der erstat juletræer op og der er lavet dekorationer, alt med naturens materialer som er samlet ind, gennem det sidste stykke tid. Forberedelserne har været i gang længe, og snart skal der hentes grene, kogler og mos.

Vi har naturligvis også i år, det fineste julepynt.
Både det nostalgiske , det antikke franske julepynt, men også noget nyt som kan tilføre vores juleunivers noget. Det vil alt sammen pryde alle mulige bakker, kasser og kurve, sammen med smukke coffee table books, der handler om jul.

Julegaveideer er der masser af, store som små. Der er efter min mening, masser af inspiration og noget der passer til ethvert budget.

Julesmåkager og julevin er også en tradition. Naturligvis giver vi et glas portvin – helt som vi plejer, mens du juleshopper.

Ønsker du at blive opdateret året igennem med unikavarer og nyt interiør, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende tipper om nye smukke fund.

 

Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.