Top

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.14.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Om få dage fejrer vi nytår og skriver 2022. Hvad vil det nye år bringe?   
Ja, der kommer til at ske meget i det nye år. Jeg vil bruge det nye år til blandt andet, at få lavet flere Events med foredrag fra det virkelige liv, workshops og kurser.
Vi fik rigtig godt fat i det i den sidste del af 2021. Så nu bruger jeg nogle dage med brainstorming, til at få nye input fra nær og fjern. Hold øje på de sociale medier, og på hjemmesiden under EVENTS & Kurser.

Der ud over skal der besøges messer, så vi kan se hvad der er “hot” og hvad der er “not”. Messerne i Milano og Paris har min prioritet. De giver et internationalt touch og masser af tendenser at bygge videre på.
Jeg forsøger at holde fingeren på pulsen og kan se, med de sidste nye møbler jeg har fået hjem, at det lykkes meget godt. Både RUM, BoBedre og ELLE er spækket med de samme møbler, accessories og trends, som vi har fået ind ad døren, de seneste dage op mod jul.
Alt dette krydret med den stil La Maison har, så er vi godt på vej ind i 2022.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i det nye år.

Godt nytår
Helle Koch Mathiasen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
You don't have permission to register

Reset Password